U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Speelgoed
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


RC Traxxas RC Traxxas
Verzenden

Welkom bij Monstercars.nl waar u alles vindt op het gebied van RC. Traxxas Auto’s zijn radiografisch bestuurbare Auto’s van het Amerikaanse topmerk Traxxas. Van dit merk zijn er vele verschillende Auto’s en een aantal boten verkrijgbaar. Grote voordelen van Traxxas Auto’s ten opzichte van RC Auto’s van andere topmerken is dat Traxxas modellen vrijwel altijd waterdicht zijn. Verder heeft Traxxas een uitgebreid assortiment, met unieke auto’s zoals de “Monster Jam” Serie radiografisch bestuurbare Monster Trucks en de Ken Block Ford Fiesta, gebaseerd op de zeer populaire auto van RC Drift Legende Ken Block. Wat ook uniek is voor RC Traxxas Auto’s is de training mode, waarmee een Traxxas auto op 50 procent van de maximale snelheid rijdt. Zeer populaire modellen binnen de Traxxas range auto’s zijn bijvoorbeeld de Traxxas Stampede XL-5, Rustler XL-5 en Bandit XL-5. Dit zijn allemaal 1:10 2wd Auto’s met een 12 Turn Titan Modified motor, die topsnelheden hebben van ongeveer 50 km/h. Deze auto’s hebben ook allemaal een VXL variant met een waterdichte Brushless Velion ESC en Motor voor topsnelheden van boven de 100 km/h. Dit is alleen mogelijk indien deze auto’s in combinatie met een lipo accu gebruikt worden.

 

Lipo accu’s die geschikt voor deze modellen zijn varieren van een 7.4 V 4000 mah lipo tot een 11.1 Volt 5000 mah accu. Let wel altijd op de maten voor deze accu’s want niet elke accu past in de batterijhouder van de Traxxas auto. Indien lipo accu’s gebruikt worden is het ook belangrijk om een wheeliebar te gebruiken vanwege de zeer hoge acceleratie wat zeer snel leidt “wheelies” ofwel koprollen, als gevolg van het snelle optrekken. Een van de Ultieme modellen in de Traxxas Range is de Traxxas E-Revo Brushless, Deze enorme buggy is niet alleen gigantisch in formaat maar ook in prestaties. Gebruik hier tot 22.2 Volt en honderden Amperes voor ongelooflijke prestaties en performance and be ready to be blown away!

 

U vindt een overzicht van alle RC Traxxas produkten onder de volgende link: RC Traxxas.

 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, mailt u ons dan gerust op info@monstercars.nl of belt u ons servicenummer dat vermeld staat bovenaan deze pagina.

Volgende

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl


Aanmelden voor onze nieuwsbrief?Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


?