U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Sinterklaas Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


RC Truck / RC Trucks RC Truck / RC Trucks
Verzenden

Welkom op Monstercars.nl, de site waar u alles kunt vinden op het gebied van RC Trucks, maar uiteraard ook vele andere modelbouw produkten. Jarenlang waren de buggies en de onroad modellen zeer populair, maar sinds het grote succes en de populariteit van de Big Foot modellen in de MonsterJam Shows is de RC Truck steeds meer in trek. Niet alleen het robuuste en stoere uiterlijk spelen hier een rol, maar ook in praktische zin is het een zeer goede keus. De RC Truck kan vaak zeer veel hebben als het gaat om botsingen vanwege de vaak grote bumpers die op deze modellen worden gebruikt. Tevens is het zo dat door de grotere banden en grotere ground clearance, deze modellen veel gemakkelijker over obstakels rijden dan bijvoorbeeld de buggies en dat de RC Trucks bovendien door de grotere wielen op de weg veel beter te besturen zijn dan bijvoorbeeld de Nascada's met kleinere wielen, welke veel heftiger reageren en zeker bij hoge snelheden moeilijk te controleren zijn.

 

Ook met de komst van merk traxxas heeft er een verschuiving plaats gevonden, toen Traxxas de Maxx serie introduceerde werd de RC Truck al snel een gewild model dat door vele andere merken werd opgevolgd. Er bestaan veel verschillende RC Trucks, van elektro modellen met brushed of brushless motor tot Nitro en benzine modellen en van schaal 1:40 tot en met 1:1, alles is mogelijk. Wilt u advies over welk model het beste bij u past, onze medewerkers delen hun ervaring graag met u om te kijken welke RC Truck het beste bij u past. U bent voor advies van harte welkom in onze winkel in Herkenbosch, maar u kunt voor informatie ook altijd bellen met het servicenummer dat bovenaan deze site staat vermeld.

 

U vindt een overzicht van alle RC Trucks onder de volgende link: RC Truck.

 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, mailt u ons dan gerust op info@monstercars.nl of belt u ons servicenummer dat vermeld staat bovenaan deze pagina.

Volgende

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag helaas gesloten maar Maandag bereikbaar van 11.00 - 17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl


Aanmelden voor onze nieuwsbrief?Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


?