U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Sinterklaas Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


RC Truggy RC Truggy
Verzenden

Welkom bij Monstercars, de site waar u alles kunt vinden op het gebied van RC Truggies, maar uiteraard ook een zeer uim assortiment aan accessoires en vele andere RC produkten. Er bestaan een aantal verschillende type RC Auto's, waarvan de meest bekende toch wel de Trucks en de Buggies zijn als het gaat om de Off-Road modellen. Een iets minder bekent type is de RC Truggy, dit is misschien nog het best omscheven als een in elkaar gedrukte Truck. Hierdoor liggen de RC Truggies lager bij de grond dat de Stadium Trucks, waardoor de Truggy scherpere bochten kan maken zonder uit te breken dan de Truck. In vergelijking met de Buggy heeft de RC Truggy de grotere banden van de Truck overgenomen, waardoor deze gemakkelijker over ruw terrein kan rijden dan een Buggy dit kan.

 

Qua snelheden is er eigenlijk geen verschil, omdat voor al deze modellen en dus ook voor de RC Truggies geldt dat je hier gemakkelijk zelf een snellere motor en accu in kunt plaatsen. Hoe hard deze wagens rijden is dus afhankelijk van de elektronika en niet zo zeer van het model zelf. Bent u geinteresserd in een RC Truggy of wilt u weten welk model het beste bij u past? U bent voor advies van harte welkom in onze winkel in Herkenbosch, maar u kunt voor informatie ook altijd bellen met het servicenummer dat bovenaan deze site staat vermeld.

 

U vindt een overzicht van alle RC Truggies onder de volgende link: RC Truggy.

 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, mailt u ons dan gerust op info@monstercars.nl of belt u ons servicenummer dat vermeld staat bovenaan deze pagina of kom langs in onze winkel in Herkenbosch (bij Roermond).

Volgende

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl


Aanmelden voor onze nieuwsbrief?Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


?