U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Sinterklaas Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


RC Winkel RC Winkel
Verzenden

Welkom bij Monstercars, de grootste RC winkel van Nederland en Belgie. Of u op zoek bent naar een radiografisch bestuurbare auto, boot, vliegtuig of tank, u bent bij Monstercars aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring als RC winkel weten we precies waar u als klant op dient te letten bij de keuze van een RC produkt, zodat u zeker weet dat u geen miskoop doet. Als RC winkel bestaan wij al ruim 10 jaar en zijn onze medewerkers zeer kundig als het gaat om advies, maar ook bij problemen. Monstercars staat bekent om het feit dat we topmerken leveren voor de laagste prijs, maar dat ook onze aftersales, zoals garantie en hulp bij problemen nadat u een aankoop hebt gedaan zeer goed zijn. Tevens hebben wij alle produkten in ruime mate op voorraad in onze RC winkel, zodat uw bestelling altijd direct kan worden geleverd.

 

Onze RC winkel is gelegen aan de Veldweg 18 in Herkenbosch, vlakbij Roermond. We hebben een ruime Showroom, waar u al onze produkten kunt bekijken en zo op een goede manier kunt vergelijken wat de onderlinge verschillen zijn. Omdat het aanbod op het gebied van RC produkten steeds groter wordt en ook door internet het steeds gemakkelijker wordt om produkten van ver te bestellen, wordt het ook steeds moeilijker om door de vele bomen het bos te zien. Onze medewerkers helpen u daarom graag bij het maken van een weloverwogen keuze en kunnen u precies vertellen welke verschillen er tussen de produkten in onze RC winkel zijn. Wilt u graag advies, dan bent u van harte welkom in onze winkel in Herkenbosch, maar u kunt voor informatie ook altijd bellen met het servicenummer dat bovenaan deze site staat vermeld.

 

U vindt een overzicht alle informatie en openingstijden van onze RC Winkel onder de volgende link: RC Winkel.

 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, mailt u ons dan gerust op info@monstercars.nl of belt u ons servicenummer dat vermeld staat bovenaan deze pagina.

Volgende

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag helaas gesloten maar Maandag bereikbaar van 11.00 - 17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl


Aanmelden voor onze nieuwsbrief?Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


?