U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Ruilen en Retourneren Ruilen en Retourneren
Nieuwe artikelen retourneren
De klant heeft de mogelijkheid om een nieuw aangekocht product binnen 7 werkdagen na levering te retourneren. Dit mag zonder opgaaf van reden. Wel moet aan de eisen de in artikel 12.1 van de algemene voorwaarden zijn voldaan. In de praktijk betekent dit dat een product nog als nieuw te verkopen moet zijn en dus compleet inclusief originele verpakking teruggestuurd dient te worden. U krijgt dan uw volledige aankoopbedrag binnen 30 dagen teruggestuurd, de verzendkosten die daarbij worden gemaakt zijn te allen tijde voor rekening van de klant. U dient wel tijdig aan te geven via de email dat u het pakket retourneert (dus binnen de 7 werkdagen).
Gebruikte artikelen retourneren/verkopen
Monstercars doet ook aan terugkoop en inkoop van veel van de artikelen die op onze site worden verkocht. Staat er dus een model stof te happen in de kast? U kunt bij ons vaak nog een mooi bedrag terugkrijgen voor het artikel en het is snel geregeld. Mocht u een artikel te koop hebben wat we niet verkopen op onze site, zal het in de praktijk een stuk minder vaak voorkomen dat we hier interesse in hebben. Indien u een model wilt verkopen aan ons dan kunt u contact opnemen via de mail of telefoon of een keertje langskomen in de winkel.
Inruil
Omdat Monstercars een divers assortiment heeft met instapmodellen en zeer profesionele modellen, krijgen we regelmatig de vraag of het mogelijk is om het instapmodel in te ruilen voor een betere versie. Dit is gewoon mogelijk bij ons. Omdat er ook een stuk marge op de nieuwprijs zit, is de inruilprijs meestal ook een stuk gunstiger dan de terugkoopprijs. Indien u een model wilt inruilen bij ons dan kunt u contact opnemen via de mail of telefoon of een keertje langskomen in de winkel.
Volgende

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl