U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Sinterklaas Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


Saskia van der Sanden Saskia van der Sanden
Verzenden

Welkom op de startpagina van Saskia van der Sanden in Budel. In 1974 werd Saskia van der Sanden geboren in het Brabantse Maarheeze. Al vele jaren maakt zij zich sterk voor de carnavalsvereniging de spuitvogels uit het Brabantse Gastel. Vele vriendinnen sloten zich bij haar aan met het gevolg dat de spuitvogels binnen een aantal jaren uitgegroeid is tot de grootste carnavalsgroep van Brabant. Ieder jaar zorgt Saskia van der Sanden er weer voor dat alles netjes geregeld wordt, van het begin tot het eind wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje en uiteraard ook voor een gezellige afsluiter in cafe de Sport. Als u denkt waar gaat dit allemaal toch over, Saskia van der Sanden heeft al vele jaren heel wat feestjes georganiseerd, maar wil over enige tijd het feest der feesten organiseren in een leuk cafe in Gastel. Als het even mee zit zal heel Budel worden uitgenodigt. Hebt u interesse om dit festijn ook bij te wonen, laat u dit dan tijdig weten, dan zullen we zorgen dat er een uitnodiging voor u in orde gemaakt wordt!

 

Ook namens Saskia van der Sanden bent u van harte welkom, het feest zal zoals het er nu naar uitziet gehouden worden op 12-12-2012 en start om 12.12 uur in cafe de Sport in Soerendonk. Vanaf Soerendonk zal de tocht te voet verder gaan richting Gastel en zal ook het Blaasorkest "Klaar Over" van de partij zijn, waar Saskia van der Sanden jaren lang blokfluit heeft gespeeld. Om te laten zien dat ze het zeker nog niet verleert is zal Saskia van der Sanden een demonstratie geven van wat er allemaal mogelijk is met een blokfluit. Komt allen langs en geniet samen met ons van een zeer gezellige dag en bedenk goed dat er niets boven Brabant gaat!

 

U vindt een overzicht van alle artikelen over Saskia van der Sanden onder de volgende link: Saskia van der Sanden.

 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, mailt u ons dan gerust op info@monstercars.nl of belt u ons servicenummer dat vermeld staat bovenaan deze pagina.

Volgende

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag helaas gesloten maar Maandag bereikbaar van 11.00 - 17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl


Aanmelden voor onze nieuwsbrief?Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


?