U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Speelgoed
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


Speelgoed Cars Speelgoed Cars
Verzenden

Welkom bij Monstercars, de beste en grootste site op het gebied van Speelgoed Cars, maar ook professionele modelbouw. U kunt bij ons vele speelgoed modellen vinden, zowel op het gebied van Speelgoed Cars als helicopters, tanks en vliegtuigen. Wat momenteel erg populaire modellen zijn, zijn de Street Troopers, maar ook de 1:16 Trucks van HSP, omdat hier ook onderdelen voor te krijgen zijn. Wij hebben momenteel ruim 30 verschillende Speelgoed Cars in ons assortiment en al deze modellen zijn in ruime mate op voorraad en dus direct leverbaar.

 

Het grote voordeel van speelgoedmodellen is de lage prijs, houdt u er wel rekening mee dat er voor de meeste speelgoedmodellen echter geen reserve onderdelen te krijgen zijn, waardoor het soms beter is om te kiezen voor een iets hoger segment, waarvoor wel onderdelen te krijgen zijn. Voor deze modellen betaald u vaak iets meer dan voor Speelgoed Cars, maar een tweede voordeel is dat deze modellen vaak meer kunnen hebben en dat hier tevens ook sterkere accu's voor te krijgen zijn waar langer mee gereden kan worden. Bent u geinteresseerd in een van onze Speelgoed Cars of wilt u graag wat meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot een beter model, dan bent u voor advies van harte welkom in onze winkel in Herkenbosch, maar u kunt voor informatie ook altijd bellen met het servicenummer dat bovenaan deze site staat vermeld.

 

U vindt een overzicht van alle Speelgoed Cars onder de volgende link: Speelgoed Cars.

 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, mailt u ons dan gerust op info@monstercars.nl of belt u ons servicenummer dat vermeld staat bovenaan deze pagina.

Volgende

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag helaas gesloten maar Maandag bereikbaar van 11.00 - 17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl


Aanmelden voor onze nieuwsbrief?Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


?