U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Sinterklaas Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


Speelgoed Truck Speelgoed Truck
Verzenden

Welkom bij Monstercars, de site waar u alles kunt vinden op het gebied van modelbouw, maar ook voor een Speelgoed Truck bent u bij Monstercars aan het juiste adres. Een Coole Radiografische bestuurbare Speelgoed Truck is leverbaar al vanaf 30 euro! Of het nu over een hummer gaat, een monster truck, Stadium truck, Vrachtwagen of een Shovel. Het is allemaal te krijgen bij ons voor topprijzen. Vaak zijn de Speelgoed Trucks uitgerust met lampen, geluid en andere toffe opties.

 

Vindt u een niet de Speelgoed Truck waar u naar op zoek bent dan kunt u ook contact opnemen met ons zodat we deze voor u kunnen bestellen voor een leuke prijs. Als het een kado is voor iemand, we kunnen deze trucks en andere modellen binnen 1 a 2 werkdagen leveren zodat u het kado altijd op het juiste moment in huis hebt. Naast deze Speelgoed Trucks hebben we ook vele andere coole gadgets in huis. U bent voor advies van harte welkom in onze winkel in Herkenbosch, maar u kunt voor informatie ook altijd bellen met het servicenummer dat bovenaan deze site staat vermeld.

 

U vindt een overzicht van alle Speelgoed Trucks onder de volgende link: Speelgoed Truck.

 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, mailt u ons dan gerust op info@monstercars.nl of belt u ons servicenummer dat vermeld staat bovenaan deze pagina.

Volgende

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl


Aanmelden voor onze nieuwsbrief?Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


?