U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Speelgoed
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


Telegeleide Auto Telegeleide Auto
Verzenden

Welkom bij Monstercars, de site waar u alles kunt vinden op het gebied van Modelbouw, en waar u aan het juiste adres bent als het om Telegeleide Auto's gaat. Dit type auto is een op afstand bestuurbare Auto, een Telegeleide Auto kan bestuurd worden via een Zender met snoer en een zender zonder Snoer. De Meeste Telegeleide Auto's worden tegenwoordig uitgerust met een 27/40 MHz zender. De meer geavanceerdere zenders zenden en ontvangen op de 2.4 ghz frequentie. Voordeel van de 2.4 ghz frequentie is het hoge bereik, minder storingen en de mogelijkheden wat betreft het rijden met meerdere personen. MonsterCars heeft een zeer uitgebreid assortiment Telegeleide Auto's. Van Autoís van 30 euro die in het speelgoed segment vallen tot bijvoorbeeld de E-Revo Brushless van Traxxas met een topsnelheid van 100 km/h, van 700 euro +.

 

Dit uitgebreide assortiment Telegeleide Auto's maakt MonsterCars uniek in Nederland. Vanwege het feit dat Monstercars in de buurt van de Belgische grens ligt, de goedkope verzendkosten naar BelgiŽ en de zeer snelle levertijden heeft monstercars ook vele Belgische klanten. Voorbeelden van Type Telegeleide Auto's zijn: Aandrijving: 1) Elektro/ Nitro Benzine/ Benzine modellen, Terein: 2) Off Road/ On Road, Schaal: 3) 1:28, 1:24, 1:16, 1:10, 1:8, 1:5 4) Frequentie zender/receiver: 27/40 mhz / 2.4 ghz. 5) Type: Speelgoed/Modelbouw. U bent voor advies van harte welkom in onze winkel in Herkenbosch, maar u kunt voor informatie ook altijd bellen met het servicenummer dat bovenaan deze site staat vermeld.

 

U vindt een overzicht van alle Telegeleide Auto's onder de volgende link: Telegeleide Auto.

 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, mailt u ons dan gerust op info@monstercars.nl of belt u ons servicenummer dat vermeld staat bovenaan deze pagina of kom langs in onze winkel in Herkenbosch (bij Roermond).

Volgende

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag helaas gesloten maar Maandag bereikbaar van 11.00 - 17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl


Aanmelden voor onze nieuwsbrief?Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


?