U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Sinterklaas Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


Traxxas Traxxas
Verzenden

Momenteel is Traxxas wereldwijd een van de grootste merken als het gaat om RC produkten. Het Amerikaanse Traxxas werd opgericht in 1986 met als doel het maken van RC produkten die volledig rijklaar geleverd zouden worden in tegenstelling tot de andere merken die voornamelijk bouwpakketten leverden.

 

Monstercars heeft alle Traxxas modellen in ruime mate op voorraad en is momenteel de grootste Traxxas Gold Dealer van Nederland. We bieden dan ook vele modellen aan met speciale extra's, zoals laders en extra accu's. Tevens vindt u onderaan bij ieder Traxxas model een aantal specifieke opties, waarmee u vele extra's met korting kunt toevoegen, zoals verlichting, accu's, laders en onderdelen. Ook voor Traxxas geldt dat u op deze produkten uiteraard de service en garantie krijgt die u van Monstercars gewend bent. Standaard wordt er minimaal 1 jaar garantie gegeven op alle modellen en worden alle Traxxas wagens geleverd met een uitgebreide Nederlandse handleiding. Om een goede keuze te kunnen maken tussen de verschillende wagens zijn er een aantal zaken van belang, wij helpen u dan ook graag verder bij het maken van de juiste keuze voor u. U bent dan ook van harte welkom in onze winkel in Herkenbosch, maar we helpen u ook graag telefonisch verder, u kunt ons bereiken op het servicenummer dat bovenaan onze website vermeld staat.

 

U vindt een overzicht van al onze Traxxas produkten onder de volgende link: Traxxas.

 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, mailt u ons dan gerust op info@monstercars.nl of belt u ons servicenummer dat vermeld staat bovenaan deze pagina.

Volgende

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag helaas gesloten maar Maandag bereikbaar van 11.00 - 17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl


Aanmelden voor onze nieuwsbrief?Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


?