U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Persoonlijk advies in onze winkel Persoonlijk advies in onze winkel
U bent van harte welkom in onze winkel
Bestellen via onze webshop is snel en handig, maar gezien de specialistische produkten die we verkopen bieden we onze klanten ook de mogelijkheid langs te komen om onze produkten "in het echt" te zien en beantwoorden we graag al uw vragen. Onze openingstijden en adresgegevens vindt u hiernaast onder het kopje "Adres & Openingstijden".
Persoonlijk advies op maat
Geen mens is gelijk en iedereen heeft zijn eigen wensen. Daarom denken onze winkel medewerkers graag met u mee om te zien wat het het beste bij u past. Al onze medewerkers hebben een technische achtergrond en veel ervaring om u goed en degelijk advies te kunnen geven of u te helpen wanneer u vragen of problemen hebt met een gedane aankoop bij Monstercars.
Waarom bij Monstercars?
Monstercars heeft zich toegespitst op de verkoop van vele hoogwaardige Radiografische Artikelen, in zowel Nederland als BelgiŽ. Deze produkten zijn van zowel bekende als minder bekende merken, maar allen geselecteerd op hun goede prijs/kwaliteit-verhouding. Alle artikelen die wij verkopen zijn door ons uitvoerig getest, om te kunnen verzekeren dat onze klanten een goed produkt geleverd krijgen en om u uitvoerig te kunnen informeren over ieder produkt. In Nederland is Monstercars groot geworden door lage prijzen, snelle levering en staat Monstercars bekend om haar uitstekende service en garantie. Al onze medewerkers hebben een achtergrond in de modelbouw- of detectorwereld en zijn dan ook zeer deskundig om u van goed advies te kunnen voorzien, maar u ook te helpen wanneer u vragen hebt over een gedane aankoop bij Monstercars.

Monstercars Herkenbosch Monstercars Herkenbosch Monstercars Herkenbosch Monstercars Herkenbosch Monstercars Herkenbosch
Volgende

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl